Primer pas de Girona Business

Va ser molt motivador recollir els “imputs” dels més de 80 assistents després de la presentació de la plataforma Girona Business, a la qual donem suport des de La Factoria de Serveisweb. L’estrena al Parc de la UdG va tenir més “retorn” de l’esperat, especialment, per les idees que ens van anar donant els assistents, després de l’acte destinat al networking que va gestionar Isabel Anthony de Seeseuno.

Ara, superat el debut, el nostre repte ha de ser el d’avançar amb la mateixa idea dels inicis: transparència, idees, visió internacional, fer xarxa i potenciar les sinèrgies presencials i virtuals. Les TIC ens ho permeten i si la sala de l’edifici Giroemprèn va ser ideal per recollir les primeres valoracions, el web, el mail i les xarxes socials, també han de ser vitals a partir d’ara per comunicar-nos, saber escoltar i dimensionar les interaccions. Així és que GironaBusiness ja té un primer capítol per explicar i toca donar les gràcies per la confiança i el suport de cara el futur. El repte ha de ser continuar progressant i combatre el desànim i la crisi amb idees innovadores, actes per promoure el coneixement, jornades amb valors i l’actitud de construir amb identitat local i visió global.

Música | Lego house # Ed Sheeran

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?