L’experiència Bikecat

Sortida amb l’amic Jordi Plana, que té una companyia tecnològica de referència al país (Spenta), per gaudir de l’experència que ofereix l’empresa Bikecat. És un gran projecte el que impulsen Jaume Cabruja i la Debbie Stein amb la seva oferta de rutes experimentals per a turistes, amb la possibilitat d’utilitzar bicicletes que ciclistes professionals han utilitzat en proves com el Tour o el Giro. És una bona idea aprofitar la concentració dels grans equips a les comarques gironines per obtenir el seu material a un millor preu. Un pack ideal per ofertar a un perfil de clients: nord-americans o anglesos de classe alta que fan una estada a Girona d’uns deu dies, volen fer sortides diàries en bicicleta, tenir un guia que ho prepari tot al detall, visitar indrets amb ADN de la mediterrània i gaudir d’un entorn majestuós com el que ofereix el noste territori: mar, muntanya i un interior com l’Empordà.

És una sort poder tenir l’oportunitat de valorar Bikecat i et fa sentir afortunat experimentar la ruta a la primavera: sense el calor ni l’aglomeració de visitants, Peratallada, Casavells, Monells, Cruïlles… ofereixen una imatge bucòlica. Espectacular el temps, l’entorn i el recorregut. Una oferta turística atrevida, innovadora i que cal lloar pel concepte de promoure la nostra identitat a escala global. Molt coratge Jaume i continua fent quilòmetres dalt la bicicleta, que voldrà dir que lempresa té èxit.

Música | Slow It Down # Amy McDonald

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?