Els reptes de l’Update8


És un gran indicador que en un país com el nostre, amb la que ara estem passant per la crisi, en l’Update8 de divendres hi hagués la sala plena de gent per escoltar Alfons Cornella i Antonella Broglia. Gent inquieta, amb ganes d’aprendre noves idees i motivada per buscar nous retpes. Una dosi de moral i una petita lliçó que més enllà de les constants notícies negatives, al país també passen coses en positiu i que diuen molt de la seva actitud. Un exemple més, que sempre fan falta.

La jornada va suposar la convocatòria de professionals amb ganes de posar optimisme al panorama actual i tenir la inquietud de trobar noves idees per enfocar el present i el futur. Cornella i Broglia són dos clàssics de la innovació i dos referents que tenen força per convocar talent i un perfil de joves amb ganes de pensar de manera local però també glonal. Idees i conceptes basats en el terme co-society, que fa mesos que és una aposta personal del fundador d’Infonomia. El repte és fomentar encara més la hibridació entre empreses i també corporacions per afrontar els nous models de negoci. En definitiva, l’esperit de voler créixer per apotar els nous rols a la nostra economia i les ànsies d’adaptar-se el més ràpid possible als nous rols del canvi de paradigma.

Música |Welcome Home # Radical Face

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?