Miquel Suñer i la Triple Crown

En mals dies per a l’economia com els d’ahir per l’anunci de Rajoy (resum de 10 punts) i pel desànim instal·lat, és una dosi d’esperança el que aconsegueixen persones com el nedador de fons gironí Miquel Suñer amb el repte aconseguit de la Triple Crown. Malgrat el cicle econòmic que sembla no tenir fre per començar l’estabilització, Sunyer ha assolit un record per a la natació catalana que es basa en la superació, les ganes de millora i la inquietud d’aspirar a fites de nivell mundial. Per posar més llum que ombres, amb una recomanació per llegir La Contra, és una dosi de motivació valorar la seva visió i com la transmet. Amb quedo amb la mentalitat de voler créixer davant les dificultats adverses del mar i oceans en les seves travesses, el mateix que cal pensar ara i tenir l’actitud de lluitar per no desanimar-se. Moltes felicitats Miquel per aquest triomf tan personal!

Música | Silenced by the night # Keane

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?