“És el moment de fer coses”

“Estar aturats, sense ganes de fer res, seria pitjor”, em comentava dissabte un empresari en relació a la vocació de l’empresa que dirigeix per dur a terme activitats per als seus clients. I aquesta afirmació suposa un contrast en el moment actual de recessió i de poques ambicions de fer més coses de les que pertoquen. I li vaig agrair aquesta mentalitat per suposar una dosi d’optimisme amb tots els qui compartíem la conversa, ja que calen missatges en positiu i tenir l’esperit de superació. Més enllà dels titulars que ens desanimen dia a dia, hi ha també un altre realitat: la de les empreses que mantenen els bons resultats i tenen la vocació d’expansió, amb la necessitat d’invocar ja un final de cicle per comentar l’estabilitat. Cert que si això passés, seria una altra realitat, però de moment, ens hem de confirmar amb aquestes esperances que suposen moments “alquímics” per pensar que amb el pessimisme i desànim no podrem avançar ni projectar-nos.

Música | Santa Fe # Beirut

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?