Reforestemaltemporda.cat

La xarxa s’organitza ràpid i per això amb menys de 24 hores ja s’han posat en marxa difernts iniciatives destinades a solidaritzar-se amb els afectats de l’incendi de l’Alt Empordà. Des de ServeisWeb i La Factoria donem suport a www.reforestemaltemporda.cat, un web que demà ja estarà operatiu. La recaptació serà íntegra per als afectats i també s’ha previst una exposició de itinerant de fotografies d’Instagram per recuperar l’esperit del que era la zona. És producte d’aquesta nova societat líquida que no espera, que es mou ràpid i decideix què, com i quan sense la necessitat d’esperar. Genera esdeveniment i els consumeix, a la seva manera, al seu estil, amb més o menys organització, però que actua a ritme de 140 caràcters i un pensament sense clixés. Qualsevol tipus d’ajuda desinteressada mereix un reconeixement i tots els suports.

Música | The Funeral # Band of Horses

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?