La química dels bons resultats

ALEX from Turkeymelt on Vimeo.

Visita a una empresa de referència del país en el seu sector. Experiència engrescadora i motivadora, de les que són necessàries en els moments actuals. No és fàcil trobar la “llum”, la inspiració per tenir pautes, models, idees… de referència i, quan passa, augmenta la moral. Ho trobes proteïc i tens ganes de compartir-ho. I més encara, entre tanta notícia negativa i desencís, cal transmetre els bons imputs. És el cas d’una companyia de més de cent anys d’història que no nota la crisi i s’obre a nous mercats estrangers per continuar afrontant nous reptes. L’objectiu que es recomana per buscar la rendibilitat i l’eficiència lluny de l’estancament a casa nostra. Cert, que fa anys aquesta empresa -ara més de 140 treballadors- va tenir les seves dificultats, però després s’ha sabut ressituar i ara pot mirar el present i el futur amb optimisme. Com s’agraeixen aquestes oportunitats de positivisme en temps de turbulències i d’empreses que intenten no “caure” i resistir, amb el repte de continuar dretes, tal com mostra aquest vídeo de windsurf.

Música | I’d Rather Dance With You # Kings of Convenience

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?