El TicketDay a Moritz Barcelona. Un repte més

Una gestió més de La Factoria de ServeisWeb que demostra la vocació d’apostar per les sinèrgies i aportar idees en temps de canvi, crisi i noves oportunitats. Demà, en plenes eleccions, provarem l’experiència de du el TicketDay a l’exterior de la seu de ServeisWeb i es farà a la seu de Moritz, a partir de les 8 del vespre. Serà una nova aposta per dimensionar aquest format que vol fer d’altaveu dels reptes empresarials, les idees, la innovació i el component del networking. Tornarem a arriscar, tal com va passar al VIT de Vic, amb un partner que és un referent en temes de gestió de xarxes socials i els relats audiovisuals, per divulgar aquest acte de ponències en la distància curta i que tenen una durada de 15 minuts per donar sentit als relats empresarials. Els tres ponents seran:

Una vegada més, amb un tast final a càrrec de Moritz, que vol potenciar les sinergies entre els assistents. I no voldrem oblidar les xarxes socials i podreu seguir la jornada a través de l’etiqueta o hashtag #TicketDay. Us hi esperem!

Música | Snowden # The Beat Comes

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?