TicketDay 2012

El vídeo inspiracional que vam exposar ahir en la presentació del TicketDay, l’últim del 2012. En el moment de fer balanç. és el moment de donar les gràcies als més de 50 ponents i les més de 700 persones que ens heu acompanyat durant aquests onze mesos. L’esperit és el de sempre: aprendre i aprendre, voler compartir i generar sinergies en positiu en temps de canvi. Aquest era l’objectiu, que tenia la ferma vocació d’apostar per tenir vida a la xarxa I amb reptes a l’exterior com el VIT de Vic i Moritz de Barcelona i amb el suport del setmanari L’Econòmic i persones proactives com Cristina Gómez, Jordi Àvila i Pau Moya. Som temps que, més que queixar-se, toca sortir de la zona de confort i voler adaptar-te al canvi. No parlar de crisi ja sabem que té el seu risc però ens ha apassionat fer-ho. ServeisWeb & SW Factoria. Gràcies a tots per deixar-nos compartir les experiències!

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?