Crisi per a 10 anys més, Niño-Becerra dixit

Santiago Niño-Becerra és l’economista encarregat de titular el full de ruta sobre el nostre futur. Ahir va deixar anar un pronòstic més que no genera cap tipus d’estímul: tenim crisi per 10 anys més. I una dada que ja sabíem: Espanya és un “llast” per a l’economia catalana. El gran vident de la crisi ens avisa periòdicament de com estem de malament després de cinc anys d’entrar en una espiral negativa.

Té el mèrit de la vidència i de jugar amb les xifres i els pronòstics per avisar-nos de com estem i cap on anem. De fa temps, costa trobar esperança en les seves paraules, potser, no n’hem de tenir però mentre ell en avisa que “abans ens quedarem sense menjar que veure un banc tancat”, Càritas alerta de la cronificació de la pobresa després d’atendre 260.000 catalans, un 3% més. És la constatació que ens calen menys visionaris i més idees i ajudes.

Música | In This Word # Moby

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?