Sempre ens quedarà el relat d’elBulli

Visitar l’exposició Risc, llibertat i creativitat sobre Ferran Adrià i elBulli al Palau Robert suposa tenir l’ocasió de valorar el llegat que ens ha deixat el considerat millor cuiner d’aquest canvi de segle. És una mena de viatge en el temps sobre l’obra d’aquest geni de la cuina, que ha tingut una gran visió i un talent únic per convertir-se en un referent en temes d’innovació. De risc, llibertat i creativitat n’hi ha sobrat tanta que ha servit de model inspiracional.

I la seva aposta per tot el concepte de la seva cuina i del que volia ser elBulli també queda plasmada en el canvi d’era comunicativa: de la lectura tradicional en papers, les imatges dels primers plats i les notícies sobre el restaurant, al fenomen audiovisual. Canvi de conceptes, adaptació de l’obra i els guions, i el que més m’atrau és com Ferran Adrià ha sabut interpretar la nova Revolució Digital per adaptar el missatge de la seva cuina. Fascinant. I, per sort, ens queda el futur de la Fundació!

Un relat global que ha compartit i que encara ha fet més universal la seva obra. Res de temors: oportunitats al canvi! Ha sabut explicar la seva cuina i relatar-la en el temps. Chapeau geni! I gràcies per permetre’ns que la nostra humil convicció tingui un model de referència i un camí a seguir.

Música | Diamond # Rihanna 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?