Any nou i que la sort t’acompanyi

Bon any 2013! I que la sort t’acompanyi durant aquest nou any, en el qual ens vaticinen unes males expectatives econòmiques. No són temps fàcils i el més desorientador és no trobar una sortida al túnnel, més enllà dels tòpics habituals. A més, s’afegeix un canvi de paradigma per la nova Revolució Digital i un escenari global en el qual encara no estem preparats per ser tan competitius com altres països. Malgrat això, situant la vista enrere, encara ens podem sentir uns privilegiats de viure en els temps actuals. Ens hem d’anar resituant, acceptant les transformacions, paint el cicle i ser exigents amb tot allò que mereix un canvi a millor. Coratge i valentia per voler canviar el tempo de tants ímputs negatius. En síntesi, gràcies per arribar a aquest escrit, llegir-lo i tan sols desitjar-te que segueixis el teu camí interior i no perdis l’esperança. Com a col·lectiu ens toca perseverar, cohesionar-nos més si cal, mantenir l’esperit de superació i exigir-nos deixar un millor llegat a futures generacions.

Us deixo un dels nostres lemes a La Factoria: ‘Rere les dificultats, s’amaguen les oportunitats”. Així és que es desitjo molts ànims i molta sort!

Música | Re: Stacks # Bon Iver (que cada vegada m’agraden més)

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?