Les TIC, un camí d’esperança

Mentre llegeixo que l’any passat es van destruir més de 2.000 llocs de treball al dia arreu de l’Estat espanyol, el balanç a El País, trobo una notícia esperançadora: la despesa mundial en Tecnologies de la Informació creixerà un 4,2% el 2013 (notícia). Fins i tot, més del previst. Símptoma d’esperança, xifra que és un bon indicador. Els qui som dins d’aquest mercat necessitem aquests ímputs. Motiven. I un altre resultat del 2012 amb llums i ombres: el sector de l’automòbil cau al mercat estatal (un 13,4% el 2012) però a Alemanya i als Estats Units els resultats són positius. El seu procés de reactivació ha estat molt més eficient, ràpid, productiu. Caldria exportar-lo.

Continuo admirant les empreses amb valor afegit, que progressen i generen riquesa. Ara, són dels millors tresors que podem tenir.

Música | The Fear # Ben Howard

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?