L’essència de La Masia a “60 minutes”

La grandesa del primer equip del FC Barcelona en aquest inici de segle és lògic que capti l’interès de programes com el 60 minutes de la CBS. Si un dels espais televisius de més prestigi a escala global s’ha interessat pel Barça és perquè el seu èxit té ressò mundial i s’ha convertit en un referent més enllà de les victòries i títols.

I el seu secret també està en els fonaments, en una base sòlida, moderna i innvoadora com La Masia. En temps difícils com els actuals, estic convençut que els valors formatius, el mètode com a escola i el talent esportiu de la fàbrica blaugrana ens servirien per traslladar en àmbits de la nostra societat. Si és que tenim un referent més de Catalunya que cal lloar, ens aporta optimisme -falta ens fa- i un lideratge que ens situa al mapa mundial.

Conclusió: Més que una Masia.

Música | Breathe # Anna Nalick

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?