Amazon és èxit

Jeff Bezos i Amazon cada vegada em fascinen més. Amb el buït deixat per Jobs a Apple ara és Bezos qui probablement encarna el nou lideratge de referent TIC innovador, encara que amb un perfil més discret i menys mediàtic. Amazon se supera any a any i confirma la visió del seu creador. Mentre obté tots aquests grans registres, ha descol·locat el món editorial i s’ha anat avançant als temps. L’últim repte anunciat és la moneda virtual, una altra de les grans pugnes que s’intueix a internet entre els gegants com Facebook, Google o Microsoft. A l’espera de com avancen les TIC al planeta, amb l’ús cada vegada més consolidat de mòbils i tablets, Amazon serà un referent i sense fer massa soroll buscarà progressar i millorar la seva quota de mercat. Com ha fet sempre fins ara.

Música | Desert Rose # Sting

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?