La música i la vida amb els ulls brillants

El del director d’orquestra Benjamin Zander és un dels vídeos que més m’agraden del TED pel concepte de la passió que transmet el ponent. No és dels més vistos del TED, però té un gran èxit i el vaig descobrir a través d’una ponència de Jordi Plana al TicketDay. M’agrada com transmet Zander i la hibridació del seu sentiment per la música amb el de la vida. També és un bon exemple sobre com exemplificar les idees efectives en una ponència i sobre quin és el rol de missatges que són marca TED. A més, Zander també té un gran llibre publicat com és El arte de lo posible, que s’adapta a la conferència. Un conjunt d’idees explicades en 20 minuts sobre el concepte de la música clàssica però que també es poden aplicar a la vida real. Icones de la riquesa, èxit, poder… que es poden capgirar pensant en la passió i el sentiment que transmeten uns ulls brillants. Idees i conceptes per compartir, esperit TED: ideas worth spreading.

Música | Blue Danube # George Prêtre &  Vienna Philharmonic Orchestra

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?