MWC 2013: Barcelona al mapa mundial

Ja arriba el Mobile World Congress i tornarà a posar Barcelona d’actualitat al mapa mundial de les noves tecnologies. Durant els dies del congrés, Barcelona es converteix en el gran atractiu dels avenços en telefonia i cada any susposa situar la capital de Catalunya en el centre “mobile” de referència, innovació i avenços sobre el futur. Un món potent, motor econòmic del món “connectat” i captivador que suposa concentrar les millors i més grans empreses del sector a Barcelona per exposar el seu potencial. És evident que el MWC genera desig i també un repercussió sobre la nostra ciutat que, a part de fer que llueixi, estigui saturada de professionals i visitants (més de 70.000) i que ens capgiren el dia a dia, a més de posar-nos a prova i demostrar que la ciutat pot estar a l’alçada de les ciutats que més poden competir per endur-se aquest gran referent: París, Londres, Berlín…

Per tant, que Barcelona no deixi de lluitar i per superar-se, i obrir-se al món per demostrar el seu atractiu i potencialitat. Em va agradar dimarts a la nit l’ambició exposada per l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, durant el sopar col·loqui que vam organitzar La Factoria a la seu de Moritz: vol que la ciutat s’eforci per aquest congrés. I també serà un estímul per a les 48 empreses catalanes que hi seran presents. Només amb reptes com aquest es pot demostrar l’ambició d’una ciutat i un territori, per molt temps de desànim que patim. Són oportunitats!

Música | Sweetest Thing # Lauryn Hill

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?