El gran somni dels germans Roca

Els germans Roca van presentar ahir en exclusiva al Fòrum Gastronòmic el seu gran somni (elsomni.cat): un àpat d’emocions inspirat en l’òpera i que, de moment, serà itinerant abans no acabi al soterrani que es construirà al mateix celler. És una aposta de magnitud que aposta per un sopar que sigui l’excel·lència dels sentits amb el plaer de l’alimentació (notícia a El Punt). I ara, amb el plus de l’era audiovisual i amb pantalles al voltant del sopar i en el centre de la mateixa taula. Un repte innovador que situarà els germans Roca altra vegada com a referents de la nostra gastronomia i una manera més de continuar renovant-se i liderant l’alta gastronomia. En temps de crisi i desànim, però també d’oportunitats, la nissaga Roca busca ocasions per evidenciar el seu talent, capacitat de sorprendre els comensals i arriscar amb una fórmula per a les persones adinerades, que són les que menys han patit el desalentador cicle.

Una vegada més, l’agraïment als germans Roca per posar Girona al món, captivar amb la seva aposta per l’excel·lència de la gastronomia, la creativitat, el talent, l’esforç (em comentava fa poc Pitu Roca que dorm una mitjana de quatre hores al dia), la cultura, la innovació i el valor de l’equip, i demostrar que amb visió global segur que tindrem més possibilitats de dinamitzar el territori, fer brillar el país i patir menys la crisi.

Música | Boa Sorte # Ben Harper & Vanessa da Mata

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?