Diàles per compartir

Un TicketDay més que ha servit per demostrar el seu esperit: idees per compartir i que ens motivin per, malgrat les dificultats del moment, apostar per promoure l’emprenedoria i els valors que es puguin ajudar a progressar. Nou empresaris, tres relats en forma de pluja d’idees i un tast final en un marc incomparable, com és el Saló de descans del Teatre Municipal de Girona (la notícia). Amb la introducció de l’alcalde, Carles Puigdemont. No són temps fàcils per diàlogar sobre l’empresa i l’economia, per fer sortir l’empresari de la zona de confort, però ahir es va demostrar que la visió dels empresaris és la de voler capgirar la situació i esquivar el desencís que està generant la crisi política, el bloqueig financer, un mercat immòbil i els efectes de la globalització.

Uns estímuls i unes idees centrades en l’ADN de l’empresa per saber adaptar-se als nous canvis, rols, vendes, compres i amb una base que és la que sempre ha permès que Catalunya sigui un referent a la Mediterrània. La bonança de les dues últimes dècades ens ha de servir per aprendre, millorar en aquest panorama, retornar als origens i fer-nos més competitius de cara a l’exterior. Té un preu, però és el camí a recórrer.

Música | No freedom # Dido

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?