La hibridació TIC i Salut

Una nova edició de les Jornades R+D+I en TIC i Salut –al Parc de la UdG– va dur a reflexió el nou escenari en què es troba la Sanitat en un “món en crisi”, immers en ple procés d’ús de les tecnologies i abocat a la societat del coneixement. L’ús eficient de les eines tecnològiques és, amb tota seguretat, una de les grans solucions: tant per optimitzar al màxim els recursos escassos, com per donar noves respostes  a vells problemes i als nous reptes sanitaris. Especialment, en temps de “Big Data” i la teleassistència.

Interessant les aportacions de la platea que via Twitter  -visualitzades en la pantalla general-  anaven proposant  als ponents de la segona taula rodona preguntes, nous girs, matisos a les seves propostes. Innovació, models de gestió, millores en l’eficàcia, l’atenció, els pacients, les famílies, l’ús de les TIC… són algunes de les paraules de referència que van hibridar les visions dels convidats a la sessió amb les aportacions dels assistents a través d’internet. Una saccejada d’idees constructives i amb visió de futur, en temps real gràcies a la xarxa, complint amb la premissa de l’acte: TIC i Salut.

Música | Now or never # Emilia de Poret 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?