La història d’Internet en 90 segons

La nova comunicació obliga a saber-se explicar en la major brevetat possible, en aquest cas, en només 90 segons. I Google intenta resumir a través d’aquest vídeo la història d’Internet en un minut i mig. Building the Web Together repassa la tercera gran revolució de la humanitat en motiu de la commemoració del Dia Internacional d’Internet. Un vídeo viral que confirma que tot ha passat molt ràpid i encara més que hi passarà. El segle XX ha estat el de l’esclat de les noves tecnologies i el gran “boom” comunicatiu només ha fet que començar. Temps de grans canvis comunicatius i transformacions comercials a escala global.

Música |What The Water Gave Me # Florence + The Machine 

PD: Interessant l’evolució dels mòbils de 1995 a 2012. Només 17 anys.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?