Vídeo, missatge, interactiu i concepte viral

Un dels 10 vídeos més vistos del 2012 a YouTube. M’agrada. Original, fresc, amb relat… Push the red button. Té tots els ingredients per aconseguir el resultat desitjat: un missatge original, una aposta clara per ser compartit i el canal apropiat per obtenir el concepte viral. Un èxit per l’anunciant –Turner Broadcasting System (TBS)- i un reconeixement per als creatius de l’espot (TNT Benelux). En temps d’excés d’informació i consum “fàcil”, un vídeo com aquest ha assolit situar-se entre els primers. Un èxit i la confirmació de la necessitat de creure en aquest nou màrqueting digital que objectivat en les vendes també té la necessitat de saber transmetre una idea i el concepte sensacions. Amb una base clara: invertir i arriscar.

Música | You Get What You Give # New Radicals 

PD: Espectacular el que prepara Amazon, un mòbil en 3D. La companyia de Jeff Bezos, cada vegada més referent mundial.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?