Un lideratge mundial que premia la família Roca i el Celler

El Celler de Can Roca from librooks on Vimeo.

Felicitats a la familia Roca per aconseguir que El Celler de Can Roca hagi estat considerat el millor restaurant del món. Un reconeixement merescut per al tres germans (Joan, Josep i Jordi) i un premi a la constància, la dedicació, el talent, les idees, la innovació, el valor pel territori, el risc, la passió i el treball en equip. Una altra vegada, Girona al mapa mundial de la gastronomia com a referent i un prestigi per al territori en temps que tanta falta ens fa. El Celler és l’èxit de tots aquests valors que necessitem recuperar, amb una base sòlida, i l’esperit de demostrar que per molts cicles que tingui l’economia (amb la necessitat també de reinventar la crisi d’autor pels elevats preus), els models reals d’èxit són els millor tangibles que podem tenir. Sobretot, per les futures generacions. Enhorabona Joan, Josep i Jordi i molts ànims i somnis, com el que comença divendres a l’Arts Santa Mònica de Barcelona.

Ah! I un premi que necessita posar en valor tot el llegat de Ferran Adrià (un lideratge admirable) amb elBulli i el nou repte d’elBulli Foundation.

Música | The End of Innocence # Don Henley 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?