La internet de les coses: mòbil i geocalització

La compra recent de Waze per part de Google confirma una vegada més la tendència de la internet de les coses. Què té d’especial aquesta empresa israeliana? Haver tingut la visió d’utilitzar la informació que emeten els localitzadors del telèfon per crear mapes de trànsit en temps real. És la confirmació que que són temps de “wiki” (l’usuari aporta la informació)  per la facilitat de compartir i potenciar la informació a l’abast dels usuaris. Internet és ara: l’ús del mòbil en informació a l’instant. L’era dels mòbils, la mobilitat, les apps i la geocalització. I a més, l’adquisició confirma que a Internet encara es mou a través de les grans xifres. Els 1.000 milions d’euros confirmen l’oportunisme d’aquest projecte israelià i la rellevància que té un projecte amb visió global.

Música | Esta vez # Julieta Venegas

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?