Canviar el present per tenir un millor futur

Mentre la indignació i la impotència va en augment entre els ciutadans pel “cas Bárcenas”, les empreses intenten no tancar, mantenir-se i progressar (les que poden i gràcies moltes per la internacionalització) en aquests moments de tantes dificultats. És el soroll mediàtic al qual toca sobreviure en l’actualitat. Com tants altres afers i que posen en qüestió la pròpia democràcia. De fet, com si no sabéssim el desenllaç continuïsta que ens espera, vistos tants preludis i altres precedents sense resoldre. Sensació d’injustícia. Tants canvis que proclamem en el nostre sistema polític des de la Transició , que encara comproves com el progrés de canvi no té l’escenari, ni les eines, ni els governants, per ser eficient en aquesta segona dècada del segle XXI. I el món no ens espera ni ens esperarà. La prova és imponent.

Amb la sensació de retornar cada vegada més al passat, anem dilapidant el llegat de les generacions prèvies i aventurem un mal presagi de futur als nostres fills. Imperdonable. El nou paradigma reclama valentia i el preu del canvi de sistema amb noves generacions. No hi ha alternativa. I el temps no pot servir de testimoni.

Música | Feel so close # Calvin Harris 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?