La gran sort de tenir un Thyssen a Sant Feliu

És una gran sort per a Sant Feliu de Guíxols tenir l’Espai Carmen Thyssen. És un regal per a la Costa Brava aquest museu i la connexió dels centres Thyssen que estableix amb Madrid i Màlaga. Tenir la fortuna de poder contemplar un Hooper, el veler de “Martha McKeen” és fascinant, o un Sisley o un Kandinsky és una gran oportunitat que s’hauria de mantenir en l’espai temps.

Llum, colors, mar, ànima… l’expressió d’artistes avanguardistes del seu temps i que ens han regalat imaginació i fascinació per la pintura (no podem oblidar Amat i Martí i Alsina). A més, l’escenari és imponent i complementa la història de la Porta Ferrada. I reconeixment també a la comissària de l’exposició, Pilar Miró.

Música | Vandaag # Bakermat

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?