El concepte d’escola Steve Jobs a Holanda

M’agrada la idea Steve Jobs School i trobo molt encertat el lema: “Educació per a una nova era”. Ha començat el repte d’aquesta escola pionera a Holanda, amb el primer objectiu de suprimir els llibres i pissarres per les tablets. Però també m’interessa la filosofia: oberta tot l’any, els pares poden dur els nens quan vulguin i s’hibrida el concepte d’un espai físic dins un món virtual. Ja són més de 1.000 nens inscrits d’entre 2 i 12 anys. Volen trencar formats i els metres, per exemple, no exerciran com a professors sinó com a entrenedors d’aprenentatge. I també, més desenvolupament de coneixements que no retenir conceptes en la memòria sense processar-los.

Mentre els centres d’educació afronten el xoc de les TIC i s’hauran d’adaptar als canvis de la nova Revolució Digital, un concepte neix a Holanda amb l’atreviment de començar de zero però fent un salt en el temps. Res de progressió sinó fer realitat l’imaginari de les dues o tres dècades properes. Veure’m els resultats. Hi confio. Hi crec.

Música | Two # The Antlers

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?