Dos milions de cerques a Google per minut

Una dada més de la Revolució Digital que afrontem en aquest inici de segle per raonar el moment actual. Espectacular! Som tot just al començament del Big Data i del que això ens suposarà, amb la gran influència de la telefonia mòbil i les xarxes socials. La gran xifra és aquesta:

  • El 90% de les dades en el món avui s’han creat en els últims dos anys.

Però també hi ha altres xifres espectaculars (la notícia a la BBC), que ja ens condicionen en les nostres relacions del dia a dia -sobretot, comercials, empresarials- per exemplificar en quin moment històric estem i com transformarà la nostra vida qüotidiana. Persones més líquides, ciutats més intel·ligents (smarts) i màquines més connectades.

Música | Hoe # Nielson & Miss Montreal

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?