La Catalunya del segle XXI que té pressa

Va ser un dia històric. Dels que ja reposa a l’imaginari col·lectiu de Catalunya d’aquest inici de segle (del que diguem-ne que ha tocat “nervi”). Una aspiració impensable feta realitat al llarg de 400 km, que ha marcat tendència al món pel suport d’1,6 milions de persones (1,6! milions). Famílies senceres, de totes les edats, emocionades. I el més espectacular: que la proesa va tenir la repercussió a Internet, tant a escala local com global. Glocalització. Doble èxit. Nous temps, nova comunicació. La tecnologia al servei de la persona, a l’instant!, i que relatava el que va ser aquesta Via Catalana. Una doble felicitació per commemorar aquest Onze de Setembre de 2013 històric. Ja és inesborrable i queda el llegat digital.

Música | Bonfire Heart # James Blunt

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?