El vídeorelat de Tòquio 2020

Semblava que tot estava preparat perquè Madrid fos l’escollida com a seu dels Jocs Olímpics del 2020. Les derrotes prèvies, l’anunci des de Buenos Aires, la feina feta, l’eufòria i tot l’star system preparat per aconseguir l’objectiu. Però el fracàs evidencia el tarannà d’una mentalitat que comença i acaba a la mateixa ciutat. La grandiloqüència els ha tornat a passar factura: amb príncep inclòs i el ridícul d’Ana Botella amb el “relaxing cup of café con leche in Plaza Mayor“. El resum del fracàs. Continuen quedant per a la història els Jocs Olímpics de Barcelona 1992. I això fa mal.

I posats a valorar les presentacions, la humilitat del Japó i l’esperit de superació han sortit victoriosos. Ah! I allò que la Brunete mediática no valora exposar que m’agrada molt el seu vídeo de la candidatura de la ciutat de Tòquio. Relat, visió, modernitat, il·lusió i sentiment (amb el missatge subliminal de la samarreta del Barça a 0:42). Dosis que mereixien guanyar. Sense partidismes, encara és més fàcil valorar i entendre el per què d’una victòria des del silenci de la humilitat i una gran derrota des del soroll de la supèrbia.

Música | Moving # Travis

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?