15 anys del somni de Google

Ja són quinze anys de l’empresa de referència del món d’Internet. 15 anys del buscador més famós del món. I el més utilitzat, malgrat les alarmes dels més previsors -i amb raó- sobre tot el que passa a la xarxa i els secrets amagats sobre el seu ús i control. Són quinze anys de la idea que van tenir dos joves com Sergey Brin i Larry Page a Stanford. Una idea anomenada Google amb la qual perseguien canviar el món. De les dificultats inicials per no ser comprats per Altavista i Yahoo! a començar en les habitacions d’una casa propera a Menlo Park cedida per Susan Wojcicki. Néixer a la tardor de 1998 i gràcies al boca orella a Stanford amb 100-000 recerques diàries.

Un somni que es va anar fent realitat amb el pas dels anys. I no només Google sinó tot el que això suposaria: Google Maps, Gmail, YouTube… I ho han aconseguit amb escreix! Són els grans referents tecnològics del món i un gran mirall per a milers i milers de joves empreses de Silicon Valley que volen complir els seus reptes. Google s’està fent gran dins una història d’Internet que podríem dir que “només” té 15 anys. una realitat: el algoritmes secrets d’un gran motor per fer cerques.

Música | Elephant Gun # Beirut

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?