Més tablets i menys pc

Just el dia que Apple presenta el nou iPad Air a San Francisco, en la típica posada en escena, la consultora tecnològica Gartner exemplifica una tendència cada vegada més evident: Les vendes mundials de tablets creixeran un 53,4% i les de mòbils augmentaran un 3,7% el 2013, mentre que, per contra, les vendes d’ordinadors cauran un 8,4%. Segons els mateixos indicadors, les vendes d’ordinadors tradicionals – escriptori i portàtils – cauran un 11,2%, fins a les 303 milions d’unitats. Una confirmació més d’aquesta nova societat líquid, connectada, mòbil i consumista digitalment.

I per rematar el post i tornant a la Keynote d’Apple al centre d’art de Yerba Buena, una notícia històrica resumida en un titular al Wired: Apple Just Ended the Era of Paid Operating Systems. Un abans i un després d’aquest dimarts 23 d’octubre i a banda del cop d’efecte important amb l’actualització Mac OS X 10.9 Mavericks, un cop de puny directe a la competència.

Música | Sort of revolution # Fink

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?