2014: Més socials, més connectats, més smarts

Una selecció del resum d’imatges d’un any a Instagram per desitjar-vos un feliç i millor 2014 del que esperem. No serà fàcil, però els anhels també alimenten l’ànima. Amb instants d’Instagram, una de les xarxes socials que més progressa (a l’espera de Pinterest) i confirma l’evolució del consum del mòbil com a càmera de fotos. Entrem a un nou any en el qual encara estarem més connectats, serem més socials i ens envoltarem de serveis més smarts a les ciutats. Amb tendències de més de consum tecnològic, més vídeojocs, més pel·lícules online, més geolocalitzats, més ús del cloud en l’allotjament i controlats i informats amb el Big Data. Una selecció d’enllaços sobre les prediccions:

Som en l’inici d’una nova era mòbil, de transparència informativa, multiconnectada, líquida, que però també reclama la “dieta” digital i el màxim respecte per la privacitat d’usuaris i empreses. El nou gran repte després del “boom” del “cas Snowden“.

Amb els millors desitjos… i gràcies per ser un any més aquí. Dies de molta llum! Com la cançó que us deixo.

Música | Daylight # Maroon 5

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?