Els vídeos més vistos del 2013

No és un dels vídeos comercials més vistos del 2013 (el rànquing espanyol), però és dels que més m’agrada: Dolce & Gabbana The One: “Street of Dreams” a Martin Scorsese. En temps de la consolidació dels vídeos com a eina publicitària a escala global, les marques s’intenten adaptar al canvi de consum amb l’objectiu d’aconseguir la màxima viralitat i bona crítica. Quan la creativitat és cada vegada més concentrada al màxim, aquests vídeorelats funcienen si tenen una gran inversió i destaquen per sorprendre o captar l’essència de la marca. Al final, sigui el mitjà que sigui, és qüestió de tenir producte, saber-lo vendre i aconseguir el màrqueting més addient. Internet funciona quan aconsegueixes com a marca que l’usuari se senti seu el teu relat o missatge.

Música | Calgary 88 # Antònia Font (Una vegada retirats, llarga vida!)

Música | #

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?