Apps: oportunitat o amenaça?

Primer dia de la bdigital apps a Barcelona. Posada en escena sobre les últimes tendències sobre aplicacions. Un mercat a l’alça pel progrés constant de l’ús del mòbil i les tablets. Les apps s’han convertit en un segment en creixement, en una eina comunicativa més amb l’objectiu de presentar-se al mercat com a empresa, producte o negoci. Sigui un joc o un servei. L’objectiu és arribar a l’usuari final, que té milers i milers d’oportunitats per triar. Un mercat, per cert, cada vegada més compliat i car. Però també és un gran canal d’oportunitats; amb una finalitat amb vista al client potencial final: que ens trobin o ens descobreixin. Que vol el mercat? Que vol l’usuari? Cal tenir aquest objectiu, tenir un pla del per què i recordar que “el 96% dels usuaris abandonen una app quan es troben amb un problema, és un oops!”

Música | At the river # Groove Armada

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?