Kim Faura: Telefónica en la distància curta

Un instant del sopar tertúlia de divendres amb Kim Faura, director general de Telefónica a Catalunya i Director de Relacions Corporatives de Telefónica d’Espanya. Una experiència proteica per l’oportunitat de compartir el col·loqui amb un alt directiu espanyol i amb una ditalada experiència de primer nivell gràcies al seu pas per companyies com Gillette, Chupa Chups, Marcilla i Pepsico.

En temps de societats líquides i connectades, va ser una gran oportunitat aprendre de la seva visió i experiència i valorar com s’està transformant de manera aplastant a escala global un present cada vegada més digital i mòbil. Quina sort poder tenir un alt executiu “sortit de casa” i gaudir-lo en la distància curta al Mimolet. Per repetir i continuar aprenent sobre màrqueting, idees, gestió, visió, execució, experiència…

Música | Period Piece # Lloyd Cole

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?