Tecnologia portable

Un resum del recent CES 2014 de Las Vegas, amb les novetats més destacades. Una de les tendències a l’alça la tecnologia portable, amb la progressió de la roba intel·ligent o smart. La confirmació és una de les últimes novetats que prepara Google: promourà unes lents de contacte per a diabètics (notícia a Gizmodo). En la fira tecnològica de referència mundial també s’han presentat altres novetats com els rellotges smart, les polseres intel·ligents, els futurs auriculars , els complements de moda més wearables, gadgets per tenir més control esportiu

Una tendència que cada vegada més ens indica la rellevància del Big Data i les màquines que ens parlaran de nosaltres en el nostre dia més enllà de l’habitual i les modes. Nova era, nou consum. Preparem-nos! I tot això, a les portes de la revolució mèdico-tecnològica (healthtech).

Música | Big mistake # Natalie Imbruglia

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?