30 anys del desig Mac

Tres dècades d’un ordinador personal que ha revolucionat la informàtica. De fet, un Macinstosh ha estat més que un aparell informàtic per la seva gran transformació domèstica-laboral i el concepte d’ús. La meva revolució no ha nascut amb un Mac, però l’ha vist convertir-se en el sinònim de canvi de revolució perquè ha suposat un esperit de canvi de conceptes, idees, manera de pensar… L’exemple encarnat per Apple del que suposava aquesta transformació econòmica i social. El Mac era i és una mena d’esperit de ser avanguardista en aquesta societat connectada, líquida, instantània i global.

I al mateix temps, el seu ideòleg s’ha convertit en l’empresari que millor ha construit el relat d’un producte, d’una marca, en aquest darrer segle. Són 30 anys del primer gran somni de Steve Jobs. Són 30 anys de la història de la informàtica moderna i d’aquesta gran revolució digital.

Múisca | Cincerella # Bob Sinclair

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?