El repte dels creatius per a la SuperBowl

La final de la SuperBowl és sempre un aparador per a les multinacionals que inverteixen grans millonades per anunciar-se. I al mateix temps un repte per als creatius per demostrar que el seu treball s’ha convertit en més que un espot. Cada any n’hi ha d’espectaculars, enginyosos, divertits… El de més èxit són aquells que cada vegada són més virals -abans i després de la final-, ja que l’audiència televisiva està assegurada. Així és que més que l’anunci, el valor rau en fer que l’internauta senti admiració per la peça, interioritzi el missatge de la marca i el viralitzi als seus canals (com ara seria el cas).

El tempo de l’era internet és aquest i espots com el de Kia (recreant la mítica Matrix) tenen clar què toca fer per la potència del canal. És tant la febre devoradora que l’anunci ja llueix uns dies abans, fins i tot, de la final tan esperada.

Música | Happy # Pharrell Williams 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?