Sopar tertúlia amb Albert Pont

 Interessant i estimulant la visió del president del Cercle Català de Negocis, Albert Pont, en el sopar de divendres 13 al SA cova restaurant de Platja d’Aro. En la distància curta, observes una vegada més que com a país imaginari ens falten altaveus per contrarestar el poder informatiu de la Villa y corte o dit també com la Brunete mediática. Estem sempre en inferioritat, no ho podem oblidar.

En un moment tan delicat com l’actual, en tots els sentits, Catalunya té -i necessita- instruments per evidenciar la seva aspiració: el procés de la independència. Mentre l’Estat està en ple relleu monàrquic i sacsejat políticament, Catalunya aspira a desfer els lligams polítics, matar el passat postfranquisme amb el café para todos, oblidar els complexes i trencar l’statu quo. La pugna es tensa a les portes de la calma de l’estiu.

Música | It’s time # Imagine Dragons

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?