Crisi = oportunitats digitals

Una xifra esperançadora i al mateix temps evident del canvi de paradigma de la nostra societat: la penetració d’Internet en les llars espanyoles ha augmentat un 50% en els darrers sis anys (des del 2008), coincidint amb l’inici de la crisi. L’enllaç a la notícia. Una dada que evidencia la nova era comunicativa, informativa i de consum, tot i que no es pot caure en l’eufòria per la inflació que genera la bombolla tecnològica.

És una constant en creixement aquesta nova societat líquida, tant a escala local com global. És una revolució sense precedents que es confirma amb la xifra més recent: el 70% de les llars espanyoles estan connectades a Internet. I a més, 8 de cada 10 llars ja disposen d’0rdinador. Una evolució del consum digital que també progressa en l’adquisició de telefonia, tablets i televisió de pagament. Els nous rols de la nova societat del segle XXI. Un canvi imparable.

Música | Klingande # Jubel

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?