Marca tradicional vs identitat digital

Marca X que busca la identitat digital Z. Una transformació comunicativa que neix en la lògica dels inicis d’aquest segle XXI. Objectiu de transformació per continuar sent un referent en el seu sector. És un dels grans del Ralph Lauren Cheap Sale  seu mercat. Però el canvi ja no es pot fer amb la mentalitat del segle XX sinó amb l’estratègia de noves pautes. Inversió inqüestionable.

Reiteració evident: emissor, canal i receptor amb un missatge elevant a la màxima potència. I és que les regles del joc han canviat: els clients ara són usuaris digitals i ja són els transmissors de marca. Agradi o no. És qüestió d’entendre el canvi de tendència i valorar que els grans referents també s’han adaptar al nou  paradigma si volen comunicar millor i entendre la nova hibridació ag-ltd    del consum: marques, empreses, negocis, persones, clients, usuaris, competència… tots els mateix escenari. Els rols són aquests.

Música | Big girls # Fergie

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?