M’ha agradat la teva entrada

No t’esperava al Celta i menys encara al Barça, no tan ràpid. Ja gairebé et feia més dedicat a la teva passió de les triatlons. De fet, les triatlons han demostrat el seu teu esperit en la teva era post jugador professional: esperit de lluita i superació constant. Ara, tornat a  dedicar a la teva passió, el futbol, dir-te que m’agrada com has arribat al club. No t’espera un any gens fàcil i sí un gran repte, però de moment, has volgut tenir controlat a la teva manera tot allò que fins i tot t’afecta de ple: la sanció a Suárez, l’adéu a Cesc i Víctor Valdes, el comiat de Puyol, l’impàs de Xavi i Dani Alves, la debilitat presidencial, les crítiques a Zubizarreta, el qüestionat lideratge de Messi, la pressió a Neymar,.. i ara un any sense poder fitxar. Però tot i això, en un segon pla a l’espera de l’arribada de l’hora de la veritat… l’inici de la lliga!

L’actualitat debora el club, però amb la teva arribada ara tenim un altre estil i una manera d’actuar que no té res a veure a la de Guardiola i el Tata, i potser més similar a Tito Vilanova. De moment, ja es respira la teva manera de liderar la plantilla i m’agrada. Tinc debilitat. No estàvem tan acostumats però al final és esport -depèn dels resultats- i de com gestionar una plantilla hiper professional. T’has envoltat d’un molt bon equip tècnic i coneixes bé el club i el seu famós entorn. Després del mal tràngol de Tito i de la frustració del Tata, és el teu torn. Desitjo que puguis demostrar la teva vàlua i m’agrada el que transmets i com ho transmets, per això no m’espanten els moments dolents. La teva lluita i superació està garantida, així és que molta sort i molts ànims!

Música | Am I wrong # Nico & Vinz

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?