Arriba l’iPhone 6 (tot enyorant Steve Jobs)

Apple presentarà demà el tan esperat iPhone6, l’últim model d’un aparell que ha revolucionat la telefonia mòbil i que va desfasar els competidors. Així ho escriurà la història. Les presentacions dels iPhone són uns esdeveniments mundial que han revolucionat el concepte pubicitari i que ja s’ha convertit en un model de culte per als fans de la poma. Només un exemple de l’esperit de la companyia més innovadora del món: el Centre Flint a Cupertino (Califòrnia) escollit per a demà és el mateix lloc que fa 30 anys Steve Jobs va presentar el primer Macintosh.

Després de l’estrena de Tim Cook amb l’iPhone5, per segona vegada, trobaré a faltar Steve Jobs i tot el que significava en les posades en escenes. Apple, cada vegada més copiat pels imitadors, necessita tornar a fer un salt per evidenciar el seu lideratge i al mateix temps demostrar que l’esperit Jobs continua en l’ADN de la companyia. L’iPhone6 serà l’estrella al costat dels nous reptes wearables i els nous models iPad Air i iPad Mini.

Música | I Know # Tom Odell

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?