Quan la nostra història s’escriu amb majúscules

Ahir va ser un dia històric. Després de la manifestació del milió, la cadena humana i ara la V, són grans manifestacions de país que demostren els anhels de la “nova” societat i la seva potència en les posades en escena amb la Via Catalana. Tens el convenciment que, en aquest nou segle XXI, la ciutadania va molt per davant de la política i totes, totes!, les generacions que l’11 de setembre de 2014 es van manifestar ahir són la revolució silenciosa, ordenana, assenyada -i digital- que espera una nova era. Ja no és pensar en Espanya, és creure en l’autodeterminació sense victimismes. I el verí de la situació és que els nostres propis mecanismes de comunitat (és el que som ara) no estan preparats per respondre Cheap Ralph Lauren Polo  a tanta efervescència. Ni a l’orgull, ni a la passió. Per molt que es demani unitat politica. Òmnium i Assemblea són els artífexs de liderar aquesta revolta pacífica, de sentiment, de victòria, de voluntat global, de ganes de tenir una identitat després de 300 anys.

El Tricentenari ha tingut l’acte solemne de país que mereixia, amb Barcelona com a capital. i ara no hauríem de pensar en la Diada de 2015 i la manifestació sinó en votar el 9-N i que aquest “país” desitjat avanci cap al seu destí: la independència en l’era moderna. I de manera desacompelxada i amb l’ADN dels catalans. No serà fàcil, el poder és el poder, però l’esperit de canvi ja és aplastant sense haver de Cheap Ralph Lauren Polo  pensar que algun dia caldrà posar armes damunt la taula i seure’ns a negociar.

Música | Newsom song # Joana Serrat

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?