Políticament i socialment líquids

Decret 9-N signat per Artur Mas.

La signatura del President Mas del dissabte 28 de setembre en el decret de Cheap Ralph Lauren Polo   convocatòria del referèndum d’autodeterminació per al del 9-N ja no és només part de la història física de Catalunya sinó una gran connotació de la nova era social i comunicativa. Els consellers i presents a l’acte van immortalitzar la signatura en pocs segons, en una imatge que es va convertir ràpidament en el referent de l’acte a les xarxes socials. L’objectiu: compartir el moment històric per al país. Els documents, la ploma i la signatura ja eren història líquida, Són els nous temps que ja no podem canviar.

Però aquest moment encara és poc al costat del que va passar el 30 de setembre davant dels ajuntaments catalans. A partir de les 7 de la tarda va ser un boom d’imatges per reivindicar el dret de la societat a poder votar lliurament (un decret democràtic). Una evidència més de com la societat es convoca, mobilitza i immortalitza els moments a l’instant. Una allau imparable i sigui o no revolta, Lauren Polo Outlet UK    en tot cas, a Catalunya, és una revolta digital.

Música | Rude # Magic!

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?