El mòbil guanya al PC

 

ChartOfTheDay_1517_Worldwide_mobile_phone_users_n

Una dada històrica de la nova era digital a l’Estat espanyol: per primera vegada elRalph Lauren Womens    nombre de connexions a internet des del mòbil supera a les dels ordinadors personals, segons el darrer estudi de l’INE. Un canvi simptomàtic de l’ús de la nova societat digital connectada. Segons l’estudi,  el 67,2% de les llars es connecta habitualment a Internet a través dels dispositius mòbils, una xifra que per primera vegada supera la de l’ADSL (66,2%). A més, dl nombre de llars connectades a Internet (74,4%) i de persones que compren a través de la xarxa ha augmentat cinc punts respecte 2013, any en què s’aparta l’ordinador en favor del mòbil per navegar

Una tendència de canvi cada vegada més global i que es confirma gràcies a la consolidació dels “smartphone”: aparells cada vegada més utilitzats com a ordinador que com a telèfon. I les previsions és que encara augmenti més amb les noves generacions d’adolescents (els que estan més connectats), malgrat el constrast actual: hi ha més de mig milió d’espanyols “desconnectats”. El mòbil s’està convertint en el producte dominador del mercat i el seu futur més immediat serà com a eina de pagament per a les compres. Tot és qüestió d’assimilar elessentialbits    canvi i entedre aquesta nova societat líquida, mòbil i connectada.

Música | Midnight # Coldplay

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?