II Girona City of Talent

Ponència de la dissenyadora Clara Esteve pel II Girona City of Talent.
Ponència de la dissenyadora Clara Esteve en el Girona Talent a la Fira. MARC ROVIRA

Segona experiència Girona City of Talent. Aquesta vegada per la Fira de Mostres de Girona. Un objectiu més aconseguit sota aquesta marca amb l’equip de La Factoria. Un aprenentatge individual i com a empresa per desenvolupar aquest repte: compartir coneixements, diàlegs per temàtiques del territori, conferències d’empresaris de referència, combinar tendències, temàtiques innovadores… i a més, amb la sessió d’un vermut, art i música en directe.

Ha estat només el tret de sortida a La Fira perquè queda molt per aprendre, compartir i hibridar. Estem convençuts d’aquesta fórmula i del que pot generar, adaptant-la a cada ciutat, acte o territori. El que més enriqueix és destacar valors, emprenedors, empreses del territori que tenen idees i projectes per comunicar. No cal que siguin només casos d’èxit. A més, pensant també en valorar i lloar reptes d’altres ciutats o territoris. Aprendre, compartir i comunicar amb la base d’un ADN: el talent i fer brillar la marca ciutat.

Música | Geronimo # Sheppard 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?