Socialment col·laboratius

Predicciones-tecnologicas-2015

 

Compartir i col·laborar. Dos dels referents tecnològics del 2015 però també dels nous temps de la societat connectada, que cada vegada veurà com el tamany importarà. El tamany per comprar, col·laborar, compartir, viatjar… Experiències d’usuari que li faran la vida més pràctica i còmode. És qüestió d’anar-nos acostumant als tots els canvis que ens esperen i que a les grans urbs del Primer Món ja s’apliquen. Desc0mptes per comprar productes de manera massiva, oportunitats de compartir vehicles… i tot això en ciutats que cada vegada seran més smart i tindran la majoria de màquines informatives connectades.

I ja no parlem de la informació, les xarxes socials i la consolidació de l’educació dels infants ja no com a experiment sinó com a base de l’aprenentatge. Així com les empreses, que ja poden anar pensant en el valor afegit de concepte “social” més que comercial. Potser encara seran petites transformacions al 2015 però al 2020 o al 2030, seran innegables.

Música | I Lived # One Republic

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?