Abril 2015: I Figueres Talent

FigueresTalent

Divendres vam presentar al Convent dels Caputxins el I Figueres Talent amb l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip. Una bona oportunitat per anunciar el que fa mesos que preparem per celebrar aquesta mutació del Girona City of  Talent -repetirem al juny a l’Auditori- i el concepte Be Talent, inspirat en el TED, però molt més adaptat al nostre territori. És un repte impulsar aquest acte i que serveixi de gran estrena per a un dels nous emblem.es de la ciutat: els Caputxins. Un marc ideal i uns objectius plantejats per complir els objectius.

Sempre fa il·lusió la primera edició però per a La Factoria el nostre repte és imaginar ja l’edició del 2016. Creiem molt en aquest format i en la idea del que plantegem i sabem que no són temps fàcils. És per això que agraïm el suport de l’alcaldessa Marta Felip i les empreses i entitats que ens han donat suport per plantejar aquest primer gran objectiu. I com no, als ponents, presentadores i col·laboradors que fan un esforç per ser-hi i disfrutar de tot allò que hem preparat.

No defallirem en l’intent i esperem que Figueres pugui disfrutar d’aquestes tres dies dedicats a les idees que ens inspiren i que podem ser compartides per encara gaudir-les molt més. Si són temps per compartir i aprendre, aquesta és l’essència del Figueres Talent.

Música | The Man # Aloe Blacc

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?